Brecht uit 'Blind Getrouwd' deelt verrassend nieuws over Dziubi: "We zien wel wat het geeft" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Brecht uit 'Blind Getrouwd' deelt verrassend nieuws over Dziubi: "We zien wel wat het geeft"

Brecht uit 'Blind Getrouwd' deelt verrassend nieuws over Dziubi: "We zien wel wat het geeft"

Enkele maanden geleden zetten Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen uit ‘Blind Getrouwd’ helaas een punt achter hun relatie. Maar hoe gaat het nu met Brecht? Heeft hij de breuk al verteerd? En hoe staat hij nu écht tegenover zijn ex-man?

Vanavond krijgen we een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’ te zien. Emma en Emile en Jolien en Brecht zagen we al in het huwelijksbootje stappen. De vonken spatten ervan af. Wie ook zo’n vliegende start kenden, waren Brecht en Dziubi uit het vorige seizoen. Maar helaas kende hun sprookje in april zijn einde. Niet alleen speelde de afstand hen parten, het koppel kon elkaar niet helemaal geven wat ze van een relatie verwachten.

Dat heeft er bij beide heren stevig ingehakt. Daarom kwamen ze niet meteen met het nieuws naar buiten. “Een breuk is altijd pijnlijk. We moesten daar eerst wat tijd over laten gaan”, legt Brecht uit in HLN Showbits. “Maar kijk, we zijn zoveel maanden verder en het gaat heel goed met mij nu”, zegt hij met de hand op het hart.

Voor het leven

“We hebben het achter ons gelaten en kijken nu naar de toekomst. We zien wel wat het geeft”, besluit de eeuwig positieve Brecht. Maar dat wil niet zeggen dat Dziubi uit zijn leven zal verdwijnen. “We horen elkaar zeker nog. Dat is een vriendschap voor het leven”, denkt hij erover. “We hebben zoiets belangrijks meegemaakt samen, dus ik wil dat Dziubi deel blijft uitmaken van mijn leven.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws