Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd’ op spoed beland: "Volledig verkeerd afgelopen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd’ op spoed beland: "Volledig verkeerd afgelopen"

Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd’ op spoed beland: "Volledig verkeerd afgelopen"

Waar het prille liefdesgeluk bij alle nieuwe ‘Blind Getrouwd’-koppels overheerst, zit het voor Brecht uit het vorige seizoen minder mee. Niet alleen moest hij recent zijn breuk met Dziubi verwerken, vorige week belandde hij ook op de spoedafdeling.

In april raakte bekend dat het sprookje tussen Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen, die in ‘Blind Getrouwd’ een vliegende start kenden, voorbij is. Niet alleen speelde de afstand hun relatie parten, ook de diepere gevoelens bleven uit. Hoe pijnlijk de breuk ook was, intussen gaat het al een pak beter met de twee voormalige kandidaten.

Zo trekt Brecht er regelmatig op zijn eentje tussenuit om zijn zinnen verzetten. Vorige week trok de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat nog richting de Vlaamse Ardennen om tot rust te komen. Maar helaas is dat volledig verkeerd afgelopen. “Ik had er zoveel zin in, en dan BAM! Misstap, enkel omgeslagen”, klinkt het in Dag Allemaal.

Out of order

“Ik kon er niet meer op staan en de pijn ging in crescendo”, herinnert hij zich. Brecht liep namelijk een scheur in de gewrichtsbanden op. “Resultaat: mijn rechtervoet is out of order.” Gelukkig schiet goede vriendin en ‘Blind Getrouwd’-collega Florence Vandoorne hem maar al te graag te hulp. “Mijn favoriete privéverpleegster is aangekomen”, schrijft Brecht op zijn Instagramverhaal. “Hoe lief is dit?”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws