Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' is opnieuw z'n hart verloren: "Veel geluk samen!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' is opnieuw z'n hart verloren: "Veel geluk samen!"

Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' is opnieuw z'n hart verloren: "Veel geluk samen!"

Brecht De Geyter heeft na zijn scheiding met Dziubi Steenbergen niet bepaald de gemakkelijkste maanden achter de rug. Des te blijer de voormalige ‘Blind Getrouwd’-kandidaat is met het nieuwste familielid, dat deze grote leegte opvult.

Een halfjaar geleden zetten Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen uit ‘Blind Getrouwd’ een punt achter hun huwelijk. Niet alleen speelde de afstand hen parten, ook de diepere gevoelens bleven uit. “Een breuk is altijd pijnlijk”, zei Brecht daar onlangs over in HLN Showbits. “We moesten daar eerst wat tijd over laten gaan. Maar nu zijn we zoveel maanden verder en het gaat heel goed met mij nu”, klonk het toen.

Van een nieuwe man is er voorlopig nog geen sprake. “Ik zie wel. Ik kijk nog even de kat uit de boom en laat het gewoon op mij afkomen”, dacht Brecht erover. Maar de voormalige ‘Blind Getrouwd’-deelnemer heeft nu wel opnieuw zijn hart verloren. Brecht heeft namelijk een prachtige golden retriever geadopteerd. “Schattigste hondje in bijlage”, schrijft hij bij enkele kiekjes met z’n nieuwe trouwe vriend. “Welkom in de familie, Luna!” “Zo schattig”, “Zoveel liefde” en “Veel geluk samen,” wensen zijn volgers hem toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws