Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' doet droevige onthulling: "Ik kon mezelf toen niet graag zien" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' doet droevige onthulling: "Ik kon mezelf toen niet graag zien"

Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' doet droevige onthulling: "Ik kon mezelf toen niet graag zien"

Brecht De Geyter, die vorig jaar deelnam aan ‘Blind Getrouwd’, heeft in zijn leven al wat watertjes doorzwommen. In een openhartige video vertelt de oud-deelnemer nu eerlijk over zijn strijd tegen de kilo’s en zijn persoonlijke struggles.

“Ik moet iets opbiechten”, steekt Brecht De Geyter van wal op Instagram. “Ik ben super onzeker in de gym.” En dat heeft alles te maken met het feit dat hij als tiener aan obesitas leed. “Ik was gevaarlijk zwaarlijvig en at al mijn verdriet zogezegd weg”, legt de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat uit, waarna hij enkele foto’s uit die periode laat zien.

Brecht voelde zich tijdens die donkere periode naar eigen zeggen “heel opgesloten”. “Ik was mezelf niet en zag mezelf gewoon niet graag. Zelfs naar een diëtiste gaan hielp niet”, herinnert hij zich. “Na mijn coming-out voelde ik me mentaal en fysiek wel weer beter, ook omdat ik ging hardlopen. Maar daar knelt nu het schoentje, want ik mag niet gaan hardlopen, doordat ik mijn enkel heb omgeslagen.”

Niet thuis

Daarom gaat Brecht sinds kort naar de fitness. “Maar opnieuw hoor ik dat stemmetje in mijn hoofd: ‘Brecht, jij hoort daar helemaal niet thuis tussen al die brede gespierde kerels. Zo ben jij niet en je kan dat niet’. Ik stak dat zo in mijn hoofd, waardoor die drempel steeds zo hoog lag en ik toch niet ging”, vertelt de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer openhartig. “Maar nu zit ik echt veel te lang thuis en ik wil die sport en die beweging.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws