Björn Soenens heeft belangrijk nieuws over zijn strijd tegen kanker: "Eerste check-up gehad" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Björn Soenens heeft belangrijk nieuws over zijn strijd tegen kanker: "Eerste check-up gehad"

Björn Soenens heeft belangrijk nieuws over zijn strijd tegen kanker: "Eerste check-up gehad"

Björn Soenens (55) heeft zopas zijn eerste kankercheck-up achter de rug. Dat laat hij weten via Instagram.

Eind maart deelde VRT-correspondent Björn Soenens het vreselijke nieuws dat hij getroffen was door longkanker. Gelukkig waren de dokters er vroeg bij en werd hij na de verwijdering van de tumor kankervrij verklaard. Inmiddels is Björn ook al een tijdje opnieuw aan de slag als VS-correspondent voor de openbare omroep.

Via zijn sociale media laat hij nu ook weten dat hij zijn eerste check-up heeft gekregen. En de journalist kreeg bijzonder goed nieuws te horen. "Op de dag dat je eerste kankercheck-up zegt dat de kanker niét terug is, ben je blij dat je dat kan vieren met je kinderen", schrijft hij bij een prachtige foto met zijn twee kinderen Gilles en Hannah.

Kankerkroniek

En Björn Soenens had nog meer nieuws te melden. "Vandaag staat ook mijn kankerkroniek online. Een speciale aflevering van 'Björn in the USA' - bekentenissen over leven en dood. Nu op vrtnws.be, VRT MAX, Spotify, Apple en Google Podcasts", aldus de VRT-journalist.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws