Binnenkort een eerste kindje voor Thibaut Courtois en Mishel Gerzig? Koppel kondigt groot nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Binnenkort een eerste kindje voor Thibaut Courtois en Mishel Gerzig? Koppel kondigt groot nieuws aan

Binnenkort een eerste kindje voor Thibaut Courtois en Mishel Gerzig? Koppel kondigt groot nieuws aan

Thibaut Courtois is momenteel nog altijd herstellende van een zware knieblessure. Samen met zijn vrouw Mishel Gerzig gaf hij nu een dubbelinterview in het lifestylemagazine Elle. En daarin hadden ze het ook over hun kinderwens.

Thibaut Courtois ligt nog altijd in de lappenmand. Maar zijn blessure brengt blijkbaar ook voordelen met zich mee. "Ik spendeer meer uren aan training, maar ik kan ook meer bij mijn kinderen en Mishel zijn", vertelt de doelman in Elle.

"Ze houden van haar, dus zijn we vaak samen. De blessure heeft me geleerd om de dingen uit een ander perspectief te zien. Ik hou van voetbal en ik mis het, maar er zijn nog andere dingen die ik graag doe", aldus Courtois. Zo vertelt hij ook over zijn voornaamste toekomstplannen.

Familie-uitbreiding

"De familie uitbreiden, dat is het eerste", klinkt het vastberaden. "En mensen helpen, wat voor ons beiden het belangrijkste is. Herstellen van mijn blessure en opnieuw op mijn best zijn. Onze zaken doen groeien en van ons leven blijven genieten, met de familie en onze vijf honden", besluit Courtois.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws