Bijna 1 jaar na de dood van Nicole: Hugo Sigal maakt prachtig nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bijna 1 jaar na de dood van Nicole: Hugo Sigal maakt prachtig nieuws bekend

Bijna 1 jaar na de dood van Nicole: Hugo Sigal maakt prachtig nieuws bekend

Op 4 november 2022 moest Hugo Sigal onverwacht afscheid nemen van zijn grote liefde Nicole Josy. Maar bijna elf maanden later heeft de zanger prachtig nieuws te melden.

Het is inmiddels al bijna een jaar geleden dat Hugo Sigal zijn 'Colleke' verloor. Zij overleed op 76-jarige leeftijd na een ongelukkige val bij haar thuis. Nicole leed ook al een tijdje aan de ziekte van Alzheimer.

Toch heeft Hugo de moed niet laten zakken. Zo probeert hij zijn zangcarrière nu solo verder te zetten. Afgelopen zomer bracht hij ook zijn eerste solosingle uit: 'Het Leven'. En daarover heeft Hugo nu zeer goed nieuws te melden.

Top 10

"Vandaag steeg mijn single door naar 10 in de Vlaamse Ultratop!", klinkt het enthousiast op Instagram. "En dat kon ik met niemand beter vieren dan met Sven Ornelis en componist van 'Het Leven', Miguel Wiels. Bedankt voor alle streams, downloads en de vele warme reacties! Nicole en Hugo", sluit hij zijn bericht af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws