Ben Crabbé plots overladen met kritiek: 'Blokken'-kijkers halen snoeihard uit naar presentator Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ben Crabbé plots overladen met kritiek: 'Blokken'-kijkers halen snoeihard uit naar presentator

Ben Crabbé plots overladen met kritiek: 'Blokken'-kijkers halen snoeihard uit naar presentator

Ben Crabbé is ondertussen al aan zijn dertigste seizoen bezig van 'Blokken'. Hij is dan ook een zeer graag geziene presentator. Maar nu krijgt het 60-jarige tv-gezicht plots heel wat kritiek te slikken.

'Blokken' zit voor het 30-jarige jubileum in een nieuw jasje. Zo werd de achtergrond aangepast én ziet de tweede ronde er nu een tikkeltje anders uit. Daarbij spelen de kandidaten nu voor seconden, en niet voor het aantal blokken.

De kandidaten hebben dus minder tijd om na te denken over hun zetten en moeten sneller te werk gaan. Toch blijft Ben Crabbé ondertussen tegen hen praten, tot grote frustratie van de kijkers. "Door zijn gepraat raken de kandidaten uit hun concentratie", klinkt het onder meer.

Onrespectvol

"Zo onrespectvol van Ben Crabbé dat hij begint te ratelen zodra de kandidaten met de blokken moeten spelen. Zo laten ze punten liggen met alle gevolgen van dien" en "Hij moet respect tonen voor de spelers", luidt het ook nog.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws