Belle Perez blikt terug op 'Eurosong' en uitspraken van Anja Daems: "Slag in mijn gezicht" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Belle Perez blikt terug op 'Eurosong' en uitspraken van Anja Daems: "Slag in mijn gezicht"

Belle Perez blikt terug op 'Eurosong' en uitspraken van Anja Daems: "Slag in mijn gezicht"

Het is inmiddels al bijna 25 jaar geleden dat Vlaanderen kennismaakte met Belle Perez. De zangeres met Spaanse roots nam toen deel aan 'Eurosong' met haar single 'Hello World'. Toch kreeg de jonge zangeres toen vooral veel negatieve commentaar te slikken. Daarover had Peter Van de Veire het deze week met Belle Perez in het Radio2-programma 'Goeiemorgen Morgen!'.

Zo kreeg Belle het bijzonder hard te verduren van de jury. "Er was toen een jury, met onder andere Marcel Vanthilt", steekt Peter Van de Veire van wal. "En onze Anja Daems van Radio2. Marcel was een beetje een stoute kapoen, dat wisten we. En Anja heeft eigenlijk de voorzet gegeven. Even luisteren wat er toen gezegd werd."

"Wat ik wel vond is dat je soms wat hoog en geknepen zingt", zei Anja Daems. "Ik had een kikker in mijn keel", antwoordde Belle Perez. Waarop Marcel Vanthilt reageerde: "Ik had opgeschreven ‘doodgeknepen muisje’. Maar het was dus een kikker. Voor de rest vond ik het een heel goede performance", aldus Marcel Vanthilt. En die commentaar hakte er zwaar in bij de jonge zangeres. Al heeft het haar ook geholpen in haar verdere carrière.

25 jaar later

"Ja, dat is blijven nazinderen natuurlijk hè. Maar op zich wel oké. Want ik ben onderaan de ladder begonnen. Ik ben echt eens goed in mijn gezicht geslagen van ‘Oké, Perez, jij kan dat!’. Dat is misschien ook de reden dat ik nog meedraai, 25 jaar later. Ik denk dat die muis al lang gaan lopen is", besluit de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws