Average Rob doet iedereen smelten met kiekje van zijn zwangere vriendin Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Average Rob doet iedereen smelten met kiekje van zijn zwangere vriendin

Average Rob doet iedereen smelten met kiekje van zijn zwangere vriendin

Afgelopen week was Average Rob nog 1 aflevering te zien in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Maar lang heeft hij niet getreurd om zijn korte deelname. Zo geniet de YouTube-ster momenteel met volle teugen van een vakantie met zijn zwangere vriendin Lien. Op Instagram deelde hij daar ook een prachtig kiekje van.

Average Rob, die in het echte leven Robert Van Impe heet, vormt al zo'n 12 jaar een koppel met zijn vriendin Lien. Begin oktober hadden de twee ook zeer heuglijk nieuws te melden. Zo zijn Rob en Lien in blijde verwachting van hun eerste kindje samen.

"De familie uitbreiden: een kleine jongen komt eraan in februari", schreef het koppel op Instagram bij een foto van de echo. Momenteel is Average Rob ook samen met zijn zwangere vriendin op vakantie. Zo deelde hij zopas een selfie op zijn Instagramverhaal waarop we hem zien poseren met Lien. De twee hebben het duidelijk naar hun zin op Tenerife!

<br>
Instagram Stories (@averagerob)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws