Astrid Coppens en haar man Bram maken prachtig nieuws bekend samen: "Proficiat, toppers!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Astrid Coppens en haar man Bram maken prachtig nieuws bekend samen: "Proficiat, toppers!"

Astrid Coppens en haar man Bram maken prachtig nieuws bekend samen: "Proficiat, toppers!"

Astrid Coppens en haar echtgenoot Bram Coppens hebben iets bijzonders te vieren. Exact zeven jaar geleden stapte het koppel in het huwelijksbootje. Deze bijzondere mijlpaal laat de populaire mediafiguur natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan.

Op Instagram blikt Astrid Coppens met enkele prachtige kiekjes terug op de mooiste dag van haar leven. Vandaag viert ze namelijk haar zevende huwelijksverjaardag, ofwel haar koperen bruiloft, met haar man Bram. “6-12-2016. In de VS staat koper, een icoon van kracht, schoonheid en rijkdom, voor het 7e jubileum. De kneedbare natuur weerspiegelt perfect de liefde van een getrouwd stel dat aan elkaars wil moet toegeven, terwijl koper als goede dirigent tegelijk de warmte tussen het paar vertegenwoordigt”, pent ze enkele prachtige woorden neer.

“Proficiat jullie twee”, “Jullie zijn top”, “Ik ben verliefd op jullie” en “Geniet ervan samen”, lezen we onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws