Annemie Struyf deelt hartverwarmende beelden van jongste kleinkindje: "4 maanden al" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Annemie Struyf deelt hartverwarmende beelden van jongste kleinkindje: "4 maanden al"

Annemie Struyf deelt hartverwarmende beelden van jongste kleinkindje: "4 maanden al"

Annemie Struyf is trotse oma van drie schatten van kleinkindjes. Eind juli mocht ze nog haar jongste oogappel verwelkomen. Daar pronkt de ‘Het Hoge Noorden’-presentatrice nu mee op sociale media.

Op Instagram deelt Annemie Struyf een prachtig kiekje met haar jongste kleindochter. “Hier is Mona, 4 maanden oud”, schrijft de VRT-presentatrice in het onderschrift. “Happy grandma”, laat ze nog weten. Niet alleen Annemie, maar ook haar volgers zijn helemaal verkocht. “Hoe schattig is Mona?”, “Mooi kindje”, “Wat een schatje” en “De liefde spat ervan”, luidt het in de comments. Maar ook: “Je doet dat fantastisch als oma!”

Met Mona verwelkomde Annemie eind juli haar derde kleinkindje. De ‘Het Hoge Noorden’-presentatrice was nog maar net terug van haar expeditie op de Noorse eilandengroep Spitsbergen, toen ze zich al van de luchthaven naar het ziekenhuis mocht haasten voor de geboorte van het tweede kindje van haar dochter Josefien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws