Annelien Coorevits zegt ex-man Olivier Deschacht waar het op staat: "Dat wil ik niet, hé" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Annelien Coorevits zegt ex-man Olivier Deschacht waar het op staat: "Dat wil ik niet, hé"

Annelien Coorevits zegt ex-man Olivier Deschacht waar het op staat: "Dat wil ik niet, hé"

Ruim vier jaar geleden besloten Annelien Coorevits en Olivier Deschacht na dertien jaar, waarvan twee getrouwd, een punt te zetten achter hun relatie. Samen kregen ze twee kinderen, Elena en Luís. In Dag Allemaal vertelt de ex-Miss België openhartig over de moeilijke periode na de scheiding en de huidige band met haar ex-man.

Dat de scheiding en dan vooral het co-ouderschap Annelien Coorevits bijzonder zwaar vielen, heeft ze nooit onder stoelen of banken gestoken. “En nog steeds”, geeft ze toe in Dag Allemaal. “Scheiden is verliezen, het heeft lang geduurd voor ik mij daar overheen heb kunnen zetten.” Maar gelukkig komen Annelien en Olivier intussen weer “goed overeen”.

“Als ik Elena en Luís wil zien op momenten dat ze niet bij mij zijn, ga ik even langs bij hem. Of ik vraag of ik de jongste naar 't voetbal mag brengen”, weet Annelien te vertellen. “Dat geldt ook omgekeerd, onze regeling is niet zo strikt. Ik heb ervoor moeten vechten, maar dat is intussen gelukt.” Al zitten zij en Olivier niet altijd op dezelfde opvoeding wat de opvoeding van de kinderen betreft.

Koppig

“Het gebeurt dat ik naar Olivier bel en zeg: 'Olli, dat wil ik niet, hé!' Hij schrikt dan, maar houdt er wel rekening mee. Hij is iets losser en verwent de kinderen iets meer. Niet op 'n slechte manier, maar ik moet erop toezien dat hij niet overdrijft”, legt Annelien uit. “Ik ben blij dat dat kan. We hebben één gemeenschappelijk doel: onze kinderen opvoeden tot verstandige, beleefde volwassenen. Ik heb altijd gepleit voor de normen en waarden die ik heb meegekregen en ben daar koppig in. Olli heeft ook goede ouders, maar hij weet dat ik strenger ben.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws