Annelien Coorevits deelt plots somber nieuws over zoontje Luís (8) Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Annelien Coorevits deelt plots somber nieuws over zoontje Luís (8)

Annelien Coorevits deelt plots somber nieuws over zoontje Luís (8)

Annelien Coorevits is de trotse moeder van twee kinderen uit haar huwelijk met Olivier Deschacht: dochter Elena (12) en zoon Luís (8). De voormalige Miss België blijkt bijzonder beschermend te zijn als het gaat om haar kinderen. “Te veel zelfs”, zo geeft ze toe in een interview met Dag Allemaal.

“De eerste keer dat m'n vriendin Eva me daarop wees, moest ik dat laten bezinken”, vertelt Annelien. “Maar ik besefte dat ze gelijk had. Loslaten, dat kan ik niet goed. Ze zijn nog maar 12 en 8, hè. Ik zal altijd controleren waar ze zitten en wat ze doen”, vervolgt de ex-miss. Maar onlangs kwam haar beschermende instinct naar boven toen haar zoon Luís gepest werd en huilend op het voetbalveld stond.

“’Ze hebben me gepest en mij pijn gedaan’, snikte hij. Wel, dan spring ik van mijn stoel en storm ik naar die pestkop om die de les te spellen”, zegt Annelien. “’Wees maar eens bang van mij’, denk ik dan. Als mijn stekels rechtkomen, is het sterker dan mezelf. Wanneer ouders hun kinderen niet opvoeden met respect, dan zal ik het wel doen in hun plaats”, klinkt het resoluut.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws