Anke Buckinx verdwijnt tijdelijk van radiozender Joe: dit is er aan de hand Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Anke Buckinx verdwijnt tijdelijk van radiozender Joe: dit is er aan de hand

Anke Buckinx verdwijnt tijdelijk van radiozender Joe: dit is er aan de hand

Op dinsdag 14 november was Anke Buckinx niet te horen bij Joe. Haar collega Sven Ornelis legde ook uit wat er aan de hand was.

Op dinsdag 14 november moest Sven Ornelis het zonder zijn medepresentatrice Anke Buckinx doen. "Ik kreeg een berichtje dat ze nog altijd niet oké is. Anke is namelijk ziek. Misschien is ze morgen terug, maar misschien ook niet", aldus Sven.

Daarom ging de presentator op zoek naar een vervanger. En die vond hij bij ex-veldrijder Sven Nys, die al eerder op de radio te horen was. "Ik heb de eer om altijd mee naar de ronde van Frankrijk te gaan met Radio 1 en dat is fantastisch", aldus Nys.

Geen seconde getwijfeld

Volgens Sven Ornelis heeft zijn naamgenoot ook niet lang getwijfeld om Anke te vervangen. "Ik had het gevoel dat je geen seconde moest nadenken toen ik je belde", zegt de radiopresentator. "Ik vind radiomaken echt heel leuk. En in nood helpt men zijn vrienden", klonk het bij Sven Nys.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws