An Lemmens kondigt ongelooflijk nieuws aan: "Ik heb bijzonder goed nieuws" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Lemmens kondigt ongelooflijk nieuws aan: "Ik heb bijzonder goed nieuws"

An Lemmens kondigt ongelooflijk nieuws aan: "Ik heb bijzonder goed nieuws"

An Lemmens is een vrouw die van veel markten thuis is. Zo schittert ze niet alleen als presentatrice en als vroedvrouw in spe, maar ontwerpt ze ook collecties voor LolaLiza. Daarover heeft het VTM-gezicht nu fantastisch nieuws te melden.

Zo ligt morgen, op donderdag 26 oktober, haar gloednieuwe collectie in de winkelrekken. En dat wordt een op-en-top herfstcollectie met allerlei zachte, warme truien en kleedjes. Maar An heeft nog meer goed nieuws voor de fashionliefhebbers.

"Goed nieuws voor de diehardfans die niet kunnen wachten tot mijn cosywear-collectie morgen in alle Vlaamse LolaLiza-fashionboetieks ligt: hij is nú al te koop via de app van LolaLiza!", schrijft An dolenthousiast op haar Instagrampagina.

Druilerige dag opfleuren

"Dit was nét wat je nodig hebt om zo’n druilerige dag op te fleuren, toch? Go go go en shop voordat de voorraad de deur uit is!", klinkt het. Wie de app van LolaLiza nog niet heeft en wil downloaden, kan dat doen via deze link.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws