"Amai, zalig!": Pat Krimson komt plots met verrassing van formaat over Leopold 3 Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Amai, zalig!": Pat Krimson komt plots met verrassing van formaat over Leopold 3

"Amai, zalig!": Pat Krimson komt plots met verrassing van formaat over Leopold 3

Goed nieuws voor de fans van Leopold 3. De eenmalige reünie van Erik Goossens, Pat Krimson en Stefan Wuyts bij ‘Tien Om Te Zien’ blijkt toch niet eenmalig als toen we afgelopen zomer dachten.

‘Tien Om Te Zien’ zorgde afgelopen zomer opnieuw voor heel wat nostalgische tv-momenten. Eén daarvan was de reünie van Leopold 3. Voor het eerst in dertien jaar stonden Erik Goossens, Pat Krimson en Stefan Wuyts nog eens met zijn drieën op het podium. Maar daar zou het ook bij blijven. “Een terugkeer was nooit de intentie van dit optreden. Het was gewoon leuk voor VTM, voor ons, voor het publiek”, zei Erik toen in HLN Showbits. “Meer moet dat niet zijn.”

En toch wordt daar nu een vervolg aan gebreid. Omdat het dertig jaar geleden is dat de band van de drie heren een topjaar beleefde, komt Leopold 3 op 30 maart nog eens samen tijdens ‘Back to the 80s, 90s & nillies’ in het Sportpaleis. Opnieuw gaat het om een eenmalig optreden.

Comeback?

“Nee, er is geen echte comeback van Leopold 3, maar we gaan onze fans wel verrassen volgend jaar”, schept Pat duidelijkheid uit op Instagram. Desalniettemin zijn de fans laaiend enthousiast. “Amai, zalig”, “Superleuk initiatief”, “Toppers” en “Ik kijk er al naar uit”, lezen we in de comments. “Hopelijk hier en daar ook eens op een festival”, dromen sommigen van hen toch nog luidop.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws