"Als twee druppels water": 'Thuis'-actrice Vanya Wellens deelt magnifieke beelden van twee dochters Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Als twee druppels water": 'Thuis'-actrice Vanya Wellens deelt magnifieke beelden van twee dochters

"Als twee druppels water": 'Thuis'-actrice Vanya Wellens deelt magnifieke beelden van twee dochters

Vanya Wellens (44), die inmiddels al meer dan 20 jaar de rol van Femke vertolkt in 'Thuis', is de trotse mama van twee dochters: Zita (13) en Liu (10). Op Instagram deelde de actrice nu een prachtige foto met haar twee oogappels.

Vanya Wellens stond afgelopen weekend in De Morgen met haar twee dochters. "Eerste interview samen met mijn grote liefdes: mijn lieve knappe dochters", schrijft Vanya op Instagram bij een wondermooi kiekje van haar, Zita en Liu.

"Vandaag in De Morgen. Wat worden ze toch snel groot. Met een klein hartje laat ik ze meer en meer los. Maar o zo mooi om te zien hoe ze hun talenten aan het ontwikkelen zijn. Ik geef hen met alle plezier een duwtje in de rug! Want ik hou oneindig veel van hen!", klinkt het vol trots. Zo is haar oudste dochter Zita volop bezig met moderne dans, jazzdans en ballet. Haar jongste dochter Liu zingt dan weer graag, danst hiphop en houdt van de natuur.

Knappe madammen

Vanya kreeg ook meteen bijzonder veel reacties op de foto. Veel van haar volgers vinden namelijk dat haar oudste dochter sprekend op haar lijkt. "Wauw, je oudste dochter lijkt als twee druppels water op jou toen je in 'Thuis' bent beginnen spelen!", "Zot hoe je oudste dochter op jou lijkt! Knappe madammen" en "Wat lijkt de oudste sprekend op jou. Knappe dochters", klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws