"Al een ferm bazeke": K3'tje Hanne Verbruggen deelt vertederende beelden met zoontje Julien Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Al een ferm bazeke": K3'tje Hanne Verbruggen deelt vertederende beelden met zoontje Julien

"Al een ferm bazeke": K3'tje Hanne Verbruggen deelt vertederende beelden met zoontje Julien

Wat een schat van een kind! Daar zijn al Hanne Verbruggens volgers het mee eens. Op sociale media deelt de K3-zangeres hartverwarmende beelden met haar zoontje Julien van tien maanden.

Vorig jaar rond deze periode liep Hanne Verbruggen nog hoogzwanger rond. Het K3’tje laste even een pauze in bij de populaire meidengroep en beviel uiteindelijk op 14 november 2022 van haar eerste kindje. Samen met haar vriend Jorn verwelkomde ze een schat van een zoon, Julien.

Af en toe intussen trakteerde de zangeres haar volgers al eens op schattige kiekjes van de kleine spruit. Intussen was het weer even geleden dat we haar zoontje nog eens te zien kregen. Daar bracht Hanne nu met een ludieke foto verandering in. “Liefde is… Hoe maken mensen altijd die perfecte foto’s?”, vraagt het K3’tje zich lachend af.

Ferm bazeke

“Gek op jou”, schrijft de trotse mama er nog bij. En ze is duidelijk niet alleen. “Zo enorm schattig”, “Ahhh, lief”, “Ik smelt”, “Oh, die kleine handjes en mini teentjes”, “Wat een leuke foto”, “Hoe cute is dit” en “Eindeloze liefde”, schrijven Hannes volgers vertederd. “Is al een groot bazeke” en “Je bent echt de liefste moeder”, moet hen nog van het hart.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws