6 maanden na de dood van haar mama: Evi Hanssen deelt opnieuw bijzonder aangrijpend nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

6 maanden na de dood van haar mama: Evi Hanssen deelt opnieuw bijzonder aangrijpend nieuws

6 maanden na de dood van haar mama: Evi Hanssen deelt opnieuw bijzonder aangrijpend nieuws

Evi Hanssen moest op 14 maart afscheid nemen van haar mama Arlette. Zij stierf op 75-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Op haar Instagramverhaal deelde Evi nu een bijzonder emotioneel bericht over haar overleden mama.

Evi Hanssen is al een tijdje een fervente wandelaar. Zodra ze even tijd heeft, trekt ze naar buiten. Dat deed ze dinsdag ook. "Wow, ik voel me goed", schrijft ze op haar Instagramverhaal bij een selfie waarop we haar zien poseren met een grote glimlach.

Maar daarna gebeurde er iets bijzonder emotioneels. "En dan dit. 5 minuten later. Tranen en gemis. Maar ook een glimlach. Ik zag twee zwanen en voelde mijn moeder plots dichtbij", schrijft Evi bij enkele beelden waarop we de twee zwanen in de achtergrond kunnen zien. Maar daarna beleefde ze nog een heel bijzonder moment.

Magisch universum

"En toen vloog er een bijtje op m’n mouw. Het was verzwakt", aldus Evi. "Thuis (ze was de hele wandeltocht op mijn mouw blijven zitten) gaf ik de bij een beetje suikerwater. Twee minuten later vloog ze het raam uit. Toch zot magisch, dat universum", sluit ze haar bericht af.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws