5 maanden na haar hersenbloeding: Jean-Marie Pfaff komt met update over zieke vrouw Carmen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

5 maanden na haar hersenbloeding: Jean-Marie Pfaff komt met update over zieke vrouw Carmen

5 maanden na haar hersenbloeding: Jean-Marie Pfaff komt met update over zieke vrouw Carmen

Carmen Pfaff (67) werd in mei getroffen door een hersenbloeding. In Het Laatste Nieuws heeft Jean-Marie Pfaff nu een update gegeven over haar gezondheid.

Carmen Pfaff kreeg vijf maanden geleden een hersenbloeding op het vliegtuig. Ze was toen samen met haar man Jean-Marie op weg naar Mallorca. Helaas hield de miserie daar niet op voor de Pfaffs

In augustus werden ze namelijk het slachtoffer van een home-invasion. Carmen was toen ook thuis. "Het slachtoffer heeft enkele rake klappen met de vlakke hand in het aangezicht gekregen", klonk het bij het parket. Daarom werd Carmen ook uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.

Elke dag beter

Gelukkig was de mater familias van de Pfaffs oké. In Het Laatste Nieuws heeft Jean-Marie nu ook een update gegeven over haar toestand. "Veel mensen spreken me aan over haar gezondheid. Wel, het gaat elke dag beter met haar", aldus Jean-Marie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws