1,5 jaar na haar ontslag bij 'Thuis': zo gaat het nu met actrice Katrien De Becker Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

1,5 jaar na haar ontslag bij 'Thuis': zo gaat het nu met actrice Katrien De Becker

1,5 jaar na haar ontslag bij 'Thuis': zo gaat het nu met actrice Katrien De Becker

Katrien De Becker (52) verdween in april 2022 onverwacht uit 'Thuis', waarin ze de rol van Tania vertolkte. In het weekblad Primo vertelt de actrice hoe het nu met haar gaat, anderhalf jaar na haar ontslag bij de VRT-soap.

Sinds haar ontslag bij 'Thuis' hebben we Katrien De Becker niet meer op tv gezien. "Momenteel is het eerder rustig, ja. Dat is ook bewust zo", vertelt de actrice, die ook nog in 'Familie' speelde, daarover in Primo.

Toch zit Katrien niet stil. "Samen met Johan (De Paepe, haar partner red.) doe ik nog een paar reisvoorstellingen van de komedie 'Pas de Deux'. Ik spreek ook vaak reclamespots in voor radio en televisie. En stemmenbureaus weten mij ook te vinden voor het dubben van tekenfilms", vertelt de actrice.

Boze heks

"Ik word vaak gecast voor de oudere personages of slechteriken", legt Katrien uit. "Zo heb ik onlangs nog de stem ingesproken van een boze heks. Ontzettend leuk." Toch mist ze ook de soaps waar ze in meespeelde. "Ik mis 'Thuis' en 'Familie' wel, maar niet omdat ze voor structuur zorgden. Dat was allesbehalve een nine-to-fivejob, hoor", aldus Katrien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws