13 maanden na het verlies van Nicole krijgt Hugo Sigal ongelooflijk nieuws: "Het is bijna niet te vatten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

13 maanden na het verlies van Nicole krijgt Hugo Sigal ongelooflijk nieuws: "Het is bijna niet te vatten"

13 maanden na het verlies van Nicole krijgt Hugo Sigal ongelooflijk nieuws: "Het is bijna niet te vatten"

Het is inmiddels al ruim een jaar geleden dat Hugo Sigal afscheid moest nemen van zijn grote liefde Nicole Josy. Maar Hugo bleef niet bij de pakken zitten en bracht zelfs recent zijn eerste soloalbum uit. Nu heeft de 76-jarige artiest ook ongelooflijk nieuws te horen gekregen.

Op woensdag 29 november werden de genomineerden voor de MIA's bekendgemaakt. Vorig jaar kreeg Hugo Sigal daar nog een prachtig eerbetoon voor Nicole, nu is hij zelf genomineerd. Zo sleepte hij een nominatie in de wacht voor de categorie 'Vlaams populair'.

"10 maanden geleden ontving ik van de VRT dit fantastische eerbetoon aan Nicole tijdens de MIA's", schrijft Hugo op Instagram. "Dat ik vandaag zelf genomineerd ben voor de MIA's 2023, geeft me een ongelofelijk en bijna niet te vatten gevoel van waardering en energie. Blijf geloven in je dromen - Nicole en Hugo", sluit hij zijn bericht af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws