1 jaar na ontslag bij 'Thuis': actrice Tina Maerevoet zet tanden in opvallend nieuw project Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

1 jaar na ontslag bij 'Thuis': actrice Tina Maerevoet zet tanden in opvallend nieuw project

1 jaar na ontslag bij 'Thuis': actrice Tina Maerevoet zet tanden in opvallend nieuw project

Vorig jaar kwam voor Tina Maerevoet de donderslag bij heldere hemel toen ze door de scenaristen uit ‘Thuis’ werd geschreven. Haar personage Paulien kwam op een gruwelijke manier om het leven. Gelukkig hoefde ze het voorbije jaar niet stil te zitten.

Eind december 2022 verdween Tina Maerevoet tot haar grote spijt uit ‘Thuis’. Haar personage Paulien stierf een tragische dood. Net toen ze vernam dat ze mama zou worden, viel ze door een glazen tafel in de escaperoom van Boowie en kwam een glasscherf in haar hals terecht. De actrice bleef achter de schermen van de soap wel aan de slag als kinder- en jongerencoach. Daarnaast focuste ze zich de laatste tijd vooral op theater. Zo kan je Tina vanaf het voorjaar van 2024 bewonderen in ‘Lift Off’, een theatervoorstelling die ze zelf schreef.

Maar nu gaat de voormalige ‘Thuis’-actrice opnieuw een spannende uitdaging aan. Tina is sinds kort namelijk ook aan de slag als toneellerares bij Fabric Magic, het productiehuis dat onder andere instond voor ‘#LikeMe’. “Wie musical zegt, zegt dans, zang en natuurlijk ook acteren”, schrijft Fabric Magic op Instagram. “Tijdens deze lessen word je ondergedompeld in de wereld van spel en dramatiek. Van pakkende monologen tot uitdagende dialogen: Tina leert jou met veel plezier acteren als de beste.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws