1 jaar na dood van Nicole: Hugo Sigal speelt open kaart over hoe hij nu tegenover de liefde staat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

1 jaar na dood van Nicole: Hugo Sigal speelt open kaart over hoe hij nu tegenover de liefde staat

1 jaar na dood van Nicole: Hugo Sigal speelt open kaart over hoe hij nu tegenover de liefde staat

Een jaar geleden, op 4 november 2022, moest Hugo Sigal afscheid nemen van zijn steun en toeverlaat Nicole Josy. Een zware klap, maar hoe staat de zanger en acteur intussen tegenover de liefde. In Primo vertelt hij openhartig of hij daar überhaupt ooit klaar voor zou zijn.

Hugo Sigal zal zijn Colleke nooit van zijn leven vergeten, zoveel is duidelijk. “Nicole is er nog altijd. Het zal áltijd Hugo van Nicole zijn, dat mag nooit weggaan”, denkt de zanger erover in Primo. “Ik wil haar laten vederleven in wat ik doe. Daarom staat op de cd in de letter 'O' van mijn naam 'N&H'. Nicole én Hugo. Dat zal ik altijd blijven doen.”

Maar ook thuis is Nicole nog heel aanwezig. “Haar kleren hangen nog in de kast, haar juwelen liggen nog op dezelfde plek in de badkamer waar zij ze achterliet”, somt Hugo op. De acteur is dan ook helemaal nog niet klaar om een nieuwe relatie aan te gaan. “Ik kan soms moeilijk begrijpen dat mensen na een jaar al een andere partner hebben. Ik veroordeel niemand, maar ik zou het niet kunnen”, klinkt het. Of dat binnen enkele jaren zal veranderen, daar kan de zanger geen uitspraken over doen. “Dat zal de toekomst uitwijzen.”

Gepamperd

“Ik heb nu alleszins niet de behoefte om iemand anders te hebben. Dat wil ik echt niet. Wat ik met Nicole meegemaakt en gedaan heb, kan ik voor niemand anders opbrengen”, bedenkt Hugo zich. “Trouwens, ik word door iedereen gepamperd: door mijn vrienden, mijn familie, mijn platenfirma. Ik heb geen partner nodig. Ik voel heel veel liefde. Zeg nooit nooit, dat is waar, maar ik heb niet het gevoel dat ik nog iemand anders dan Nicole in mijn leven zal toelaten.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws