1 jaar na de geboorte van zoontje Julien: Hanne Verbruggen van K3 maakt zeer heuglijk nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

1 jaar na de geboorte van zoontje Julien: Hanne Verbruggen van K3 maakt zeer heuglijk nieuws bekend

1 jaar na de geboorte van zoontje Julien: Hanne Verbruggen van K3 maakt zeer heuglijk nieuws bekend

``Hanne Verbruggen werd vorig jaar in november de trotse mama van een zoontje, Julien. Maar november is ook om een andere reden een erg bijzondere maand voor het roodharige K3'tje.

Op 6 november was het namelijk exact 8 jaar geleden dat Hanne Verbruggen samen met Marthe De Pillecyn en Klaasje Meijer de talentenjacht 'K3 zoekt K3' won. Zij namen de fakkel over van Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke.

Op Instagram staat Hanne nu ook stil bij dat prachtige moment. "8 jaar en dankbaar", schrijft ze bij een foto waarop de nieuwe K3'tjes geknuffeld worden door de oude. Hanne krijgt ook heel wat reacties op de foto.

Zo trots

"Zo ongelofelijk trots op jullie, gewoon al 8 jaartjes maken jullie zoveel hartjes gelukkig", "Jullie doen het fantastisch toppers" en "Proficiat! Jullie doen het geweldig!", klinkt het onder meer in de vele comments onder de Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws