1 jaar na de dood van Nicole Josy: Hugo Sigal onthult bijzonder droevig nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

1 jaar na de dood van Nicole Josy: Hugo Sigal onthult bijzonder droevig nieuws

1 jaar na de dood van Nicole Josy: Hugo Sigal onthult bijzonder droevig nieuws

Op maandag 23 oktober is Hugo Sigal te gast bij Eric Goens in 'Het Huis'. Daarin vertelt hij onder meer over het verlies van zijn grote liefde Nicole Josy.

Bijna één jaar geleden sloeg het noodlot toe voor Hugo Sigal. Zo overleed zijn Colleke onverwacht op 4 november nadat ze van de trap viel in hun woning in Wemmel. Nicole leed ook al een tijdje aan de ziekte van Alzheimer. De zangeres werd 76 jaar.

Eén jaar later is Hugo Sigal te gast bij 'Het Huis'. Daar praat hij uiteraard ook openhartig over het verlies van zijn grote liefde. Wanneer hij naar de fotokamer trekt en een foto van hem en Nicole op reis ziet, krijgt hij het bijzonder moeilijk. "Ik kan niet aanvaarden dat Nicole weg is, maar ik moet. Ik ben mijn alles kwijt. Als je 51 jaar zo intens hebt samengeleefd ...", klinkt het.

Pilletjes lagen klaar

​​Na haar overlijden belandde Hugo in een zeer diepe put. In 'Het Huis' onthult hij dat hij zelfs niet meer wilde verder leven zonder haar. "Ik heb pilletjes klaargelegd, om haar te volgen", bekent hij. Maar gelukkig vond hij hulp. "Ik heb toen snel hulp gezocht bij een rouwconsulent en die heeft er mij door gesleurd. Gelukkig." De volledige aflevering van 'Het Huis' met Hugo Sigal wordt uitgezonden op maandag 23 oktober om 20.40 uur op VRT 1.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws