Zorgt Jill voor relatiebreuk tussen Louise en Raven? 'Familie'-actrice Britt Das praat mond voorbij Tv
Tv

Zorgt Jill voor relatiebreuk tussen Louise en Raven? 'Familie'-actrice Britt Das praat mond voorbij

Zorgt Jill voor relatiebreuk tussen Louise en Raven? 'Familie'-actrice Britt Das praat mond voorbij

Vorige week maakte Britt Das haar intrede in 'Familie'. Daarin vertolkt ze de rol van Jill, een jongedame die het graag wil maken in de elektronische muziek. En daarvoor zou ze graag samenwerken met Raven (Aaron Blommaert). Moet Louise (Charlotte Sieben) zich nu zorgen beginnen te maken? Daarover onthult de actrice meer in TV Familie.

Britt Das, de dochter van 'Thuis'-actrice Marleen Merckx, was vorige week voor het eerst te zien in 'Familie'. Zo dook ze op tijdens een kotfeestje. Tijdens dat kotfeestje hoorde ze Raven op zijn gitaar tokkelen. Dat nam ze op om er daarna een remix van te maken. Inmiddels heeft ze Raven ook al gevraagd om samen muziek te maken.

Veel fans denken dan ook dat er binnenkort iets moois zal bloeien tussen de twee. In TV Familie onthult Britt Das nu ook meer over wat er te gebeuren staat met haar personage. "Tussen Raven en Jill ontstaat een mooie dynamiek, al houdt Raven vooral van akoestisch en Jill van elektronisch", aldus de actrice.

Relatie voorbij?

Moet Louise, Ravens lief, zich dan zorgen beginnen te maken? "Wie weet ...", zegt Britt. "Al wil Jill niet de bitch zijn die Raven en Louise uit elkaar probeert te halen. Jill is ambitieus en assertief, maar ze ziet Raven vooral als een kans en hulpmiddel om iets met haar passie voor muziek te doen. Raven is getriggerd, omdat Jill en hij muzikaal zo complementair zijn. Die liefde voor muziek vindt hij niet bij zijn vriendin Louise", aldus de actrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws