Zorgt Jill voor breuk tussen Raven en Louise? 'Familie'-acteur Aaron Blommaert praat mond voorbij Tv
Tv

Zorgt Jill voor breuk tussen Raven en Louise? 'Familie'-acteur Aaron Blommaert praat mond voorbij

Zorgt Jill voor breuk tussen Raven en Louise? 'Familie'-acteur Aaron Blommaert praat mond voorbij

In 'Familie' heeft Raven (Aaron Blommaert) momenteel amper tijd voor zijn vriendin Louise (Charlotte Sieben). Hij spendeert namelijk veel tijd aan zijn muzikale project met Jill (Britt Das). Daardoor vrezen veel fans dat de relatie van Louise en Raven gevaar loopt. In TV Familie onthult Aaron Blommaert nu meer over wat er te gebeuren staat.

De single van Raven en Jill blijkt een groot succes. Zo werd hij hun song recent gedraaid op de radio. Maar dat succes heeft ook een keerzijde. Zo lijkt Raven alsmaar minder tijd en aandacht te hebben voor zijn vriendin Louise.

Dat is ook de kijkers niet ontgaan. "Oh nee, die Jill gaat tussen Raven en Louise komen", klinkt het onder meer. Maar klopt dat ook? Daarover onthult Aaron Blommaert, die al drie jaar de rol van Raven vertolkt, nu meer in TV Familie.

Donker kantje

"Daarvoor moet je vooral blijven kijken", blijft de acteur geheimzinnig. Al licht hij wel al een tipje sluier op. "Ik kan alleen zeggen dat er de voorbije maanden al een paar andere stoorzenders opdoken die de relatie van Raven bedreigden. Louise geeft Raven nu vooral de kans om als persoon en muzikaal talent te groeien. Dat is mooi. Maar als ik haar was, zou ik toch maar goed uit mijn doppen kijken, want er zal een donker kantje van Raven komen bovendrijven. Iets wat je niet van hem verwacht", aldus Aaron.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws