"Zo respectloos!": VTM zwaar onder vuur nadat ze ongepaste beelden vertonen in programma met Jens Dendoncker Tv
Tv

"Zo respectloos!": VTM zwaar onder vuur nadat ze ongepaste beelden vertonen in programma met Jens Dendoncker

"Zo respectloos!": VTM zwaar onder vuur nadat ze ongepaste beelden vertonen in programma met Jens Dendoncker

Nu de zomer in aantocht is, zijn veel zenders al begonnen aan hun zomerprogrammatie. Zo wordt onder meer 'Hoe Zal Ik Het Zeggen' met Jens Dendoncker heruitgezonden op VTM. Maar daarvoor krijgt de zender nu heel wat kritiek te slikken.

Afgelopen week werd een heruitzending van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen' getoond op VTM. Maar die heruitzending zorgde voor heel wat ophef. In de aflevering was namelijk presentatrice Gerty Christoffels te zien. Zij overleed drie jaar geleden op 62-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker.

Dat de aflevering nu op het scherm te zien is, is bij veel kijkers dan ook in het verkeerde keelgat geschoten. Zeker omdat er nergens in de aflevering melding werd gemaakt van haar overlijden. "Ik vind het respectloos", reageert televisiejournalist Mark Coenegracht in de HLN-podcast 'De Mediawatchers'.

Bannertje

"Ze konden op z’n minst een bannertje na de aflevering laten lopen", aldus Coenegracht. "Ik denk niet dat VTM de moeite heeft gedaan om het programma te visioneren", klinkt het ook nog. Bij VTM hebben ze voorlopig nog niet gereageerd.

Gerty Christoffels in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen'. Bron: VTM
Gerty Christoffels in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen'. Bron: VTM
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws