Echtgenoot van 'De Mol'-kandidate dag na finale plots overleden Tv
Tv

Echtgenoot van 'De Mol'-kandidate dag na finale plots overleden

Echtgenoot van 'De Mol'-kandidate dag na finale plots overleden

Afgelopen zondag konden we nog zien hoe Comfort ontmaskerd werd als de saboteur in 'De Mol'. Helaas is er nu zeer droevig nieuws uitgelekt over een van de vroegere kandidaten.

Amper één dag na de bloedstollende finale van 'De Mol' heeft een van de oud-kandidaten zeer droevig nieuws te melden. Zo is Samina Carremans, die twee jaar geleden nog te zien was in het populaire Play4-programma, haar man Jan Corthouts verloren. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Corthouts is maandag onverwacht gestorven in Houthalen-Helchteren. Hij werd amper 44 jaar. De precieze doodsoorzaak is niet bekend. De uitvaart van Samina's echtgenoot vindt plaats op zaterdag 13 mei.

Flamencodanseres

Samina was in 2021 te zien in 'De Mol'. De flamencodanseres en lerares Spaans schopte het helaas niet tot de finale. Die werd destijds gespeeld Annelotte, Lennart en Sven. De eerste won het spelprogramma, de tweede bleek uiteindelijk de saboteur te zijn. Wij wensen Samina en haar familie alvast erg veel sterkte.

Samina in 'De Mol'. Bron: Play4
Samina in 'De Mol'. Bron: Play4
6 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws