Zat Karen Damen, die de stem van Champignon niet herkende, mee in complot? Miguel Wiels verklapt meer Tv
Tv

Zat Karen Damen, die de stem van Champignon niet herkende, mee in complot? Miguel Wiels verklapt meer

Zat Karen Damen, die de stem van Champignon niet herkende, mee in complot? Miguel Wiels verklapt meer

Gisteren kwamen we in 'The Masked Singer' eindelijk te weten dat Miguel Wiels in het pak van Champignon zat. Is het bizar dat Karen Damen, met wie hij heel wat jaren heeft samengewerkt, zijn stem niet herkende? Daar moet hij nu zelf wat over kwijt.

Vrijdagavond was het eindelijk zover: de finale van ‘The Masked Singer’. Aaron Blommaert, die dan weer in het kostuum van Tovenaar zat, werd gekroond tot de winnaar van het derde seizoen. Miguel Wiels, oftewel Champignon, eindigde op de tweede plaats. Over de identiteit van dat schattige pak bestond een lange tijd veel twijfel. Zo had speurder Karen Damen het zelfs niet door dat het Miguel was.

Dat is toch best opvallend, want Karen en Miguel hebben jaren samengewerkt voor K3. Bovendien zou hij zelfs verschillende K3-demo's hebben ingezongen. Dan zou je verwachten dat Karen zijn stem toch zou herkennen. Kan het zijn dat zij mee in een complot zat en zijn naam simpelweg niet mocht vermelden in het programma? Miguel schept nu zelf meer duidelijkheid.

Ongeloof

Volgens Wiels zou het ex-K3'tje nooit zoiets doen. "Nee, totaal niet", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. "Ik ken Karen al 25 jaar. Als er iemand is die aan dit soort complottheorieën nooit zou meedoen, is zij het", klinkt het overtuigd. "Vlak voor de ontmaskering had ze het door. Niet eens door mijn stem, maar door de tips", gaat hij verder. "Toen ik het masker afnam, geloofde ze het amper. 'Mickey, gij hier in dat pak?!', bleef ze maar roepen", aldus Miguel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws