Wie wint dit jaar het Eurovisiesongfestival? Spotify doet verrassende voorspelling voor België Tv
Tv

Wie wint dit jaar het Eurovisiesongfestival? Spotify doet verrassende voorspelling voor België

Wie wint dit jaar het Eurovisiesongfestival? Spotify doet verrassende voorspelling voor België

Net zoals vorig jaar voorspelt muziekstreamingdienst Spotify ook dit jaar wie de winnaar zal worden van het Eurovisiesongfestival. Dat doet het platform op basis van van het aantal streams.

Welk land er dit jaar het Eurovisiesongfestival wint, komen we pas zaterdag 13 mei te weten. Maar Spotify doet nu al een gok naar de winnaar op basis van het aantal streams. Zij voorspellen alvast geen verrassende winnaar.

Volgens de muziekstreamingdienst zal de Zweedse inzending van Loreen namelijk de overwinning in de wacht slepen. Zij is al weken topfavoriete om de liedjeswedstrijd te winnen. Op de tweede plek staat Marco Mengoni van Italië. Alessandra uit Noorwegen vervolledigt de top drie. Maar ook voor onze landgenoot is er goed nieuws.

13de plek

Hoewel de bookmakers Gustaph voorlopig op de 25ste plaats zetten, voorspelt Spotify een veel betere plek. Volgens de muziekstreamingdienst eindigt onze nationale trots zaterdag namelijk op de 13de plek. Of Spotify gelijk krijgt, komen we zaterdag te weten. In 2021 had het muziekplatform het alvast bij het rechte eind. Toen voorspelde Spotify de overwinning van de Italiaanse groep Måneskin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws