Vlak voor halve finale Songfestival: The Starlings hebben niet mis te verstane boodschap voor Gustaph Tv
Tv

Vlak voor halve finale Songfestival: The Starlings hebben niet mis te verstane boodschap voor Gustaph

Vlak voor halve finale Songfestival: The Starlings hebben niet mis te verstane boodschap voor Gustaph

Vanavond vertegenwoordigt Gustaph ons land in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Op Instagram hebben The Starlings, die nipt tweede werden tijdens 'Eurosong', nu nog een belangrijke boodschap voor de zanger.

Het was voor de The Starlings een enorme teleurstelling toen ze enkele maanden geleden nipt de finale van 'Eurosong' verloren. Zij kregen de meeste stemmen van het publiek, maar uiteindelijk was het toch Gustaph die de finale won met zijn song 'Because of You'. En dat met amper een puntje verschil.

Maar inmiddels hebben Kato Callebaut en Tom Dice zich neergelegd bij hun nederlaag. Meer zelfs, de twee hebben nu ook een prachtige boodschap gedeeld voor Gustaph op hun Instagrampagina. Zo willen ze hem alvast heel veel succes wensen voor vanavond.

Trots

"Nu al verdorie trots", schrijven Kato Callebaut en Tom Dice bij een foto met Gustaph op de Instagrampagina van The Starlings. "Geniet geniet geniet, we zijn er zeker van dat je daar vanavond iedereen naar huis zingt. And it’s allllll because of you baby! ", aldus Kato en Tom.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws