Vindt het volgende seizoen van 'De Mol' plaats in België? Gilles De Coster verklapt nu al meer Tv
Tv

Vindt het volgende seizoen van 'De Mol' plaats in België? Gilles De Coster verklapt nu al meer

Vindt het volgende seizoen van 'De Mol' plaats in België? Gilles De Coster verklapt nu al meer

Vanavond komen we eindelijk te weten of Lancelot, Toos of Comfort de saboteur was is in het elfde seizoen van ‘De Mol’. Gelukkig zijn de voorbereidingen voor een volgende reeks al begonnen en daar moet Gilles De Coster nu al wat over kwijt.

In het elfde seizoen van ‘De Mol’ trok Gilles De Coster samen met de kandidaten naar Arizona in de Verenigde Staten. Nu zijn ze nog maar met drie: Lancelot, Toos en Comfort. Wie de mol zal ontmaskeren, komen we straks te weten in de grote finale. Gilles is vooral blij dat het einde in zicht is. “Eindelijk heb ik wat tijd om mijn gras af te rijden en de garage te schilderen”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

Hoewel de presentator even wil niet denken aan het volgende seizoen, bevestigt hij samen met de eindredacteur Wouter Verstichel al wel dat dat alvast niet gefilmd zal worden in België. "Dat is té riskant", onderstreept de eindredacteur meteen. "Al ben je nergens veilig", vult Gilles aan. "In Amerika kwamen we geen toeristen uit eigen land tegen. Maar ergens in Argentinië wel. Bovendien kenden die Gilles Van Bouwel, die toen meedeed", vertelt de presentator.

De achilleshiel

Ook in Vietnam keek een koppel naar de groep. "Hij had een regenjasje van de Christelijke Mutualiteiten aan. Gelukkig wilden die niks verklappen", aldus Gilles. Volgens Wouter is dat ook meteen de achilleshiel. "Als iemand een foto neemt van Gilles met kandidaten kan dat noodlottig zijn", zegt de eindredacteur. "In Duitsland had zelfs iemand al een story gepost van de mol. Gelukkig was onze groep toen nog compleet", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws