Verrassing van jewelste in 'Familie': deze bekende actrice maakt deze week haar intrede Tv
Tv

Verrassing van jewelste in 'Familie': deze bekende actrice maakt deze week haar intrede

Verrassing van jewelste in 'Familie': deze bekende actrice maakt deze week haar intrede

Deze week mogen de kijkers van 'Familie' een nieuw personage verwelkomen. En dat is geen onbekende. Zo maakt Britt Das, die eerder al te zien was in 'Lisa', haar intrede in de populaire VTM-soap.

Deze week verschijnt er een nieuwe kotstudente in 'Familie', Jill. Zij zal geïntroduceerd worden tijdens een kotfeestje als een vriendin van Jelle Van den Bossche (Maarten Cop). En die rol is weggelegd voor niemand minder dan Britt Das.

Voor veel VTM-kijkers is Britt Das geen onbekende. Zij was namelijk ook al even te zien in de telenovelle 'Lisa'. Daarin vertolkte ze de rol van Celine, een barvrouw die niet op haar mondje gevallen is.

Bekende mama

Maar deze week maakt de actrice, die enkele weken geleden nog 25 kaarsjes mocht uitblazen, dus haar intrede in 'Familie'. En dat is best opvallend te noemen. Britt is namelijk de dochter van Marleen Merckx (65), die al meer dan 25 jaar de rol van Simonne Backx vertolkt in 'Thuis'.

Britt Das in 'Lisa'. Bron: VTM
Britt Das in 'Lisa'. Bron: VTM

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws