Verrassing van jewelste: deze BV zal vanavond de Belgische punten uitdelen tijdens Songfestivalfinale Tv
Tv

Verrassing van jewelste: deze BV zal vanavond de Belgische punten uitdelen tijdens Songfestivalfinale

Verrassing van jewelste: deze BV zal vanavond de Belgische punten uitdelen tijdens Songfestivalfinale

Vanavond is het eindelijk zover: dan vindt de langverwachte finale van het Eurovisiesongfestival plaats in Liverpool. Onze Gustaph zal daarin als 16de aantreden. Nu raakte ook bekend wie de punten van de Belgische vakjury zal uitdelen tijdens de finale.

De puntendeling van het Eurovisiesongfestival ziet er dit jaar lichtjes anders uit. Zo mochten alleen de kijkers hun stem uitbrengen tijdens de twee halve finales. Dat werd beslist nadat bekend raakte dat Polen vorig jaar afspraken had gemaakt met andere vakjury's om elkaar te laten doorstoten naar de finale.

Maar in de finale mag de vakjury wél opnieuw hun stem uitbrengen. En die punten worden traditiegetrouw bekendgemaakt door een bekend gezicht. Nu raakte ook bekend wie de punten van de Belgische vakjury zal uitdelen tijdens de finale.

Slimste Mens

Zo mag Bart Cannaerts vanavond de punten van de Belgische vakjury bekendmaken. De 42-jarige comedian was afgelopen jaar niet van het scherm weg te slaan. Onlangs was hij nog als speurder te zien in 'The Masked Singer' en eind vorig jaar strandde hij nog op de tweede plek in 'De Allerslimste Mens ter Wereld', waaraan hij maar liefst 17 keer deelnam. Dat leverde hem zelfs de 'Kastaar!' van 'Deelnemer van het jaar' op.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws