Verrassende onthulling over personage in 'Familie': "Ze is lesbisch" Tv
Tv

Verrassende onthulling over personage in 'Familie': "Ze is lesbisch"

Verrassende onthulling over personage in 'Familie': "Ze is lesbisch"

De kijkers van 'Familie' zijn in alle staten. Ze vinden het nieuwe personage Aurelie niet bepaald leuk. Aurelie wordt vertolkt door Ninalotte Roose.

Het ziet er namelijk naar uit dat Aurelie het populaire koppel Raven en Louise uit elkaar zal krijgen. Dat is absoluut niet naar de zin van de 'Familie'-kijkers, net omdat Raven en Louise zo populair zijn. Aan dat koppel mag niet geraakt worden.

"Wat een wacko is die Aurelie, weg ermee!", citeert TV-Familie een kijker. "Ja, een zielige aandachtszoeker en een vervelend wicht", reageert iemand anders. En ook: "Aurelie beweert dat ze gestalkt wordt, maar ze stalkt Louise zelf! Hoe ze samen in bed belandden: dat was toch niet normaal? Ik denk dat Aurelie lesbisch is en gevoelens heeft voor Louise."

Langdradig

Velen hebben het ook gehad met die verhaallijn en hopen dat het snel voorbij zal zijn. "Het begint langdradig te worden", luidt het. "Ik snap niet dat Louise zich zo laat doen. Wat is er mis met haar radar? Geef haar snel haar gezond verstand terug."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws