Verdwijnt Raven na drie jaar uit 'Familie'? Aaron Blommaert komt met verrassend antwoord Tv
Tv

Verdwijnt Raven na drie jaar uit 'Familie'? Aaron Blommaert komt met verrassend antwoord

Verdwijnt Raven na drie jaar uit 'Familie'? Aaron Blommaert komt met verrassend antwoord

Aaron Blommaert is inmiddels al drie jaar in 'Familie te zien. Daarin vertolkt hij de rol van Raven, de zoon van Lars (Kürt Rogiers). In TV Familie onthult de 20-jarige acteur nu of hij nog lang in de populaire soap zal meespelen.

In 'Familie' timmert Raven momenteel volop aan zijn muziekcarrière, al vindt hij zijn succes slechts bijzaak. Hij wil zich vooral amuseren. En dat geldt ook voor de acteur zelf. "Dat is inderdaad ook mijn filosofie", vertelt Aaron Blommaert deze week in TV Familie.

"Als ik op MNM presenteer, doet het er voor mij niet toe of er 100 of 100.000 luisteraars op mij afstemmen. Zolang ik maar het gevoel heb dat ik een goeie show maak", legt hij uit. "Dat geldt ook voor mijn muziek, mijn presentatie- en acteerwerk. Ik heb de luxe om te kunnen zeggen dat dit plezier voor mij belangrijk is", aldus Aaron.

Verrassende plottwist

Maar wat als dat er niet meer is? "Dan stop ik ermee", zegt hij stellig. Gelukkig beleeft hij nog altijd erg veel plezier aan zijn rol in 'Familie'. Hij is dan ook niet van plan om in de nabije toekomst te stoppen bij de populaire soap. "En zeker niet met de verhaallijn die nu op stapel staat", zegt Aaron, waarna hij al een tipje van de sluiter oplicht. "De muzikale passie van Raven zal uiteindelijk een mooi opstapje blijken naar een verrassende plottwist", aldus de acteur. "Er zal een donker kantje van Raven komen bovendrijven. Iets wat je niet van hem verwacht."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws