Verdwijnt na Stan Van Samang nog een populair personage uit 'Thuis'? "Zij gaat sterven!" Tv
Tv

Verdwijnt na Stan Van Samang nog een populair personage uit 'Thuis'? "Zij gaat sterven!"

Verdwijnt na Stan Van Samang nog een populair personage uit 'Thuis'? "Zij gaat sterven!"

Enkele weken geleden moesten de 'Thuis'-kijkers van maar liefst drie personages afscheid nemen. Zo kwamen politie-inspecteur Patje Berghmans (Gunter Reniers), Harry (Stan Van Samang) en slechterik Chris (Danny Timmermans) om het leven. Nu vrezen sommige kijkers dat er nog een dode gaat vallen.

De spanning is momenteel te snijden in 'Thuis'. Zo vindt momenteel het proces tussen Dries (Yemi Oduwale) en Silke (Ivana Noa Batchvarov) plaats. Silkes advocaat, Alexander Cosyns (Erik Goossens), wil er namelijk alles aan doen om het advocatenkantoor van Tom De Decker (Wim Stevens) kapot te maken.

Zo kwam ook de verkrachting van zijn vader Walter (Rik Andries) al meermaals ter sprake. Dat tot grote ergernis van Marianne (Leah Thys). In de rechtbank begon ze al te hyperventileren, maar aan het einde zagen de kijkers haar ook een harde smak tegen de grond maken.

Onmisbaar

Sommige kijkers vrezen nu dat Marianna het niet zal overleven. "Ze gaan Marianne toch niet laten sterven hè?", vraagt een bezorgde kijker zich af op sociale media. De fans hopen alvast van niet. "Marianne mag absoluut niet verdwijnen uit 'Thuis!'", "Nee, ik hoop echt van niet!", "Hopelijk niet, we kunnen Marianne echt niet missen", klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws