Tinne Oltmans schokt kijkers met verrassende uitspraken over 'Lisa' Tv
Tv

Tinne Oltmans schokt kijkers met verrassende uitspraken over 'Lisa'

Tinne Oltmans schokt kijkers met verrassende uitspraken over 'Lisa'

De opnames van 'Lisa' liggen al achter de rug voor Tinne Oltmans. De uitzendingen lopen nog een tijdje door, maar dan is het wel onherroepelijk gedaan met de telenovelle.

'Lisa' liep drie jaar en had veel trouwe kijkers. Geen enkele telenovelle liep zo lang als 'Lisa'. Tinne mag dus terecht trots zijn. Ze was hoofdrolspeelster gedurende al deze jaren en kijkt met een warm gevoel terug bij HLN Showbits.

"Oorspronkelijk waren we maar voor één seizoen gevraagd”, vertelt Tinne. “Ik ben wel heel blij dat ik de hele rit heb uitgedaan." Tinne verwijst daarmee naar het feit dat ze bijna vroeger uit de telenovelle was gestapt. Een onthulling die de kijkers nog niet wisten.

Bijna exit Tinne

“Voor het laatste seizoen dacht ik even: Ga ik dat er nog bijpakken?”, bekent Tinne. “Maar ik zou het mezelf nooit vergeven hebben als ik dat niet helemaal had kunnen afsluiten. Als kijker wil je ook niet dat het hoofdpersonage stopt. Dat vind ik zelf verschrikkelijk, dus dat wou ik de kijker niet aandoen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws