'Thuis' lost eerste beelden van razend spannende seizoensfinale: dit staat er te gebeuren Tv
Tv

'Thuis' lost eerste beelden van razend spannende seizoensfinale: dit staat er te gebeuren

'Thuis' lost eerste beelden van razend spannende seizoensfinale: dit staat er te gebeuren

Op vrijdag 30 juni is het eindelijk zover: dan vindt de langverwachte seizoensfinale plaats van 'Thuis'. Op Instagram heeft VRT 1 nu ook de eerste beelden gelost van die spannende slotaflevering.

De spanning loopt steeds meer op in 'Thuis' nu de seizoensfinale met rasse schreden nadert. En die zal opnieuw voor heel wat drama zorgen. Dat blijkt uit enkele beelden die VRT 1 zopas deelde op sociale media.

Daarin zien we onder meer dat Ilias (Bram Spooren) nog steeds in de gevangenis zit voor de moord op Alexander Cosyns (Erik Goossens). "Ik ga het je nog één keer vragen en daarna nooit meer. Heb jij Alexander vermoord?", horen we Peter (Geert Hunaerts) aan hem vragen. De tranen bij zijn moeder Vicky (Marieke Dilles) beloven alvast niet veel goeds.

Nog meer drama

Daarnaast is er in de seizoensfinale een belangrijke rol weggelegd voor Tamara (Tine Priem). Zo lijkt het plots helemaal niet goed te gaan met haar, waarop er nog een confrontatie volgt tussen Lowie (Mathias Vergels) en Bob (Christophe Haddad). Ook het verrassingsfeest voor Christine (Daphne Paelinck) en Adil (Nawfel Bardad-Daidj) lijkt in het water te vallen. Tot slot lijkt ook het verhaal van Maité (Sara Gracia Santacreu) naar een hoogtepunt toe te werken. Zij probeert namelijk om John (Wim De Pauw), de handlanger van haar vader Chris (Danny Timmermans), te helpen ontsnappen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws