'Thuis'-kijkers zijn zeker van hun stuk: "Dit is er aan de hand met Bob" Tv
Tv

'Thuis'-kijkers zijn zeker van hun stuk: "Dit is er aan de hand met Bob"

'Thuis'-kijkers zijn zeker van hun stuk: "Dit is er aan de hand met Bob"

Het gaat al een tijdje niet zo goed met Bob Sleeckx (Christophe Haddad) in 'Thuis'. Het is zelfs zover gekomen dat hij wil stoppen met Boowie, de zaak die hij opstartte met zijn goede vriend Lowie (Mathias Vergels). Maar wat is er nu precies aan de hand met Bob? Daarover zijn de kijkers van 'Thuis' momenteel volop aan het speculeren.

Bob heeft het al een tijdje erg moeilijk in 'Thuis'. Enkele weken geleden was het heel wat kijkers al opgevallen dat Bob de laatste tijd erg vaak moe is. De fans vreesden dan ook dat Bob aan het hervallen was. Twee jaar geleden werd bij Bob al eens lymfeklierkanker vastgesteld.

Maar inmiddels lijkt het steeds slechter te gaan met Bob. Zo is hij momenteel ook in behandeling bij een psycholoog. Sinds die bezoekjes lijkt hij ook steeds minder te maken willen hebben met zijn goede vriend Lowie. Hij wil zelfs stoppen met Boowie, de zaak die ze enkele jaren geleden samen uit de grond stampten.

Jaloers

Veel fans maken zich dan ook grote zorgen over Bob. Hoewel er eerst gedacht werd dat hij zou hervallen zijn, hebben de kijkers nu een andere theorie. Zo denken veel fans dat hij het niet kan verkroppen dat Tamara (Tine Priem) in verwachting is van het dochtertje van Lowie.

"Hij is kwaad op zichzelf omdat hij er nooit was bij de eerste zwangerschap van Tamara. Nu ze draagmoeder is, heeft hij daar enorm veel spijt van. En ja, hij is jaloers nu", "Ik denk ook dat hij het moeilijk heeft met het draagmoederschap" en "Hij kan het niet verkroppen dat Lowie een dochtertje krijgt, want bij hem en Tamara is dat niet gelukt", klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws