'Thuis'-kijkers zijn het kotsbeu en uiten massaal kritiek: "Het moet stoppen!" Tv
Tv

'Thuis'-kijkers zijn het kotsbeu en uiten massaal kritiek: "Het moet stoppen!"

'Thuis'-kijkers zijn het kotsbeu en uiten massaal kritiek: "Het moet stoppen!"

De spanning is al weken te snijden in 'Thuis'. Op slechts enkele dagen tijd moesten de kijkers van maar liefst drie personages afscheid nemen. En daarvoor krijgen de makers nu heel wat kritiek te slikken.

De afgelopen weken waren ontzettend emotioneel in 'Thuis'. Eerst moesten de kijkers afscheid nemen van politie-inspecteur Patje Berghmans (Gunter Reniers). Hij stapte in de combi die bedoeld was voor Tim (Jeroen Lenaerts) en Dieter (Raf Jansen) en werd opgeblazen.

Enkele dagen later kwamen ook Chris (Danny Timmermans) en zijn 'bloedbloeder' Harry (Stan Van Samang) om het leven. Harry's tragische dood zorgt uiteraard voor heel wat verdriet en tranen bij zijn omgeving en dan vooral bij zijn vrouw Thilly (Lauren Müller). En ook bij Sam (An Vanderstighelen) vloeiden gisteren de tranen rijkelijk nadat Veerle (Karin Tanghe) haar wilde troosten.

Triestig boeltje

Heel wat kijkers hebben nu genoeg van al die dramatische verhaallijnen. Zij uiten hun kritiek op sociale media. "De fun mag stilaan terugkeren! Ik wil 's avonds ontspannen, niet depressief worden!", "Ja het mag stoppen, de miserie duurt nu wel al een tijdje" en "Triestig boeltje met te veel drama", klinkt het onder meer. Maar daar zijn veel kijkers het niet mee eens. "Verdriet hoort bij het leven ...", "Toch is het een mooie, realistische verhaallijn die gespeeld wordt door prachtige acteurs" en "Ik vind het vooral geweldig gespeeld van de acteurs", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws