'Thuis'-kijkers uiten plots scherpe kritiek na spannende aflevering: dit is er aan de hand Tv
Tv

'Thuis'-kijkers uiten plots scherpe kritiek na spannende aflevering: dit is er aan de hand

'Thuis'-kijkers uiten plots scherpe kritiek na spannende aflevering: dit is er aan de hand

Zopas moesten de fans van 'Thuis' afscheid nemen van drie belangrijke personages: Patje, Chris en Harry. Verschillende kijkers moeten na deze bloedstollende gebeurtenissen wat kwijt over de exit van Harry. Zo hadden ze graag een ander einde gezien.

Een bloedstollende aflevering was het gisteren. Het hoogtepunt? De confrontatie tussen Chris en Harry dat eindigde in het overlijden van beide personages. Stan Van Samang, die Harry vertolkte in 'Thuis', blikt positief terug op deze ervaring. "Het was slechts een gastrol, maar wat voor één", vertelt hij trots. "Ik kijk enorm dankbaar terug op die meer dan twee fantastische jaren bij 'Thuis'", zegt de acteur.

Toch komt er op sociale media heel wat commentaar op het einde van Harry. "Wat een zwakke exit van een normaal gezien wel stoere Harry. Hij had het pistool kunnen afnemen of Chris de tweede spuit toedienen", klinkt het. "Toch wel wat teleurgesteld in het scenario. Exit van Harry had heldhaftiger gekund", aldus een misnoegde kijker. Enkele andere fans delen deze mening. "Kon inderdaad veel beter, geen gevecht meer", "Geen mooie manier om Harry uit de serie te laten gaan", "Een beetje zwak" en "Strookt niet met karakter van Harry die toch wel wat lef had", reageren zij.

Top

"Denk eens na hoe jij zou reageren. Hij was in paniek, dan denk je niet meer normaal", schrijft een andere fan dan weer die het wel logisch vindt dat Harry amper weerstand bood. Daarnaast komen er ook positieve reacties op het einde van Harry. "Ik vind dat een topexit. Knap geschreven, knap geacteerd. Maar dat is persoonlijke mening, natuurlijk", aldus een tevreden kijker.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws