'Thuis'-kijkers hebben er helemaal genoeg van en spuwen hun gal: "Dit moet ophouden!" Tv
Tv

'Thuis'-kijkers hebben er helemaal genoeg van en spuwen hun gal: "Dit moet ophouden!"

'Thuis'-kijkers hebben er helemaal genoeg van en spuwen hun gal: "Dit moet ophouden!"

De laatste weken stapelen de dramatische gebeurtenissen zich op in 'Thuis'. Op korte tijd vielen er maar liefst drie doden, werd er meermaals vreemdgegaan, blijven er maar rechtszaken bijkomen, etc. En daar hebben de kijkers nu duidelijk genoeg van.

Zo uiten de fans hun ongenoegen op Facebook. "Kunnen we ook eens iets positiefs krijgen alsjeblieft? Doden, aanranding, bedrijven die failliet gaan, vreemdgaan ...", klinkt het bij een teleurgestelde kijker. En ook andere fans vinden dat er de laatste tijd wel erg veel drama is in 'Thuis'.

"Ik vind ook dat er terug meer positieve dingen mogen inkomen", "Ja, er mag wat meer humor in komen!", "Dit is geen ontspanningsprogramma meer, er gebeurt alleen maar drama, dit mag stoppen", "Het is niet meer zoals het geweest is" en "Het is nog altijd een soap natuurlijk, maar wat positivisme is altijd aangenaam om naar te kijken", klinkt het onder meer. Al zijn niet alle fans het daarmee eens.

Spannender dan vroeger

"Ik vind het wel leuk, al die ontwikkelingen. Met liefde, humor en tragische dingen", "Ik vind 'Thuis' spannender dan vroeger. Er gebeurt veel meer en dit is nu eenmaal het leven", "Het is net het echte leven, je ziet niet anders meer om je heen" en "Hoe meer spanning hoe beter!", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws