'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck plots overladen met kritiek: dit is er aan de hand Tv
Tv

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck plots overladen met kritiek: dit is er aan de hand

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck plots overladen met kritiek: dit is er aan de hand

Opmerkzame kijkers is het zeker en vast niet ontgaan: Viv, vertolkt door Lynn Van den Broeck, ziet er plots helemaal anders uit in 'Thuis'. Maar haar nieuwe look wordt helaas niet door iedereen gesmaakt.

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat Lynn Van den Broeck haar intrede maakte in 'Thuis' als de goedlachse Viv, steeds voorzien van een kleurrijke outfit en lange, bruine lokken. Maar sinds deze week ziet Viv er een tikkeltje anders uit dan voordien. Zo liet ze de schaar zetten in haar lange bruine lokken. Enkele weken geleden deelde ze haar gloednieuwe coupe ook al op Instagram.

Maar helaas valt het nieuwe kapsel van de vriendin van Mathias Vergels niet echt in de smaak bij de kijkers. “Wat heeft ze met haar haar gedaan?”, “Niet mooi”, “ Zo lelijk!”, “Erg hè!”, “Ik vond haar veel mooier met haar lange lokken", "Ze ziet er nu veel ouder uit" en "Omg Viv, je haar", reageren enkele fans op Facebook.

Ze staat met alles

Maar gelukkig zijn er ook veel mensen die het opnemen voor de actrice. Zo zijn heel wat kijkers wél fan van haar nieuwe haardos. "Zo is het ook heel mooi", "Viv staat met alles”, “Ze zag er juist supergoed uit gisteren", "Ik vind het superknap!" en "Keimooi!", klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws