'The Masked Singer' komt net na de finale met groot nieuws: "Wauw, super!" Tv
Tv

'The Masked Singer' komt net na de finale met groot nieuws: "Wauw, super!"

'The Masked Singer' komt net na de finale met groot nieuws: "Wauw, super!"

Vorige week konden we kijken naar de laatste aflevering van ‘The Masked Singer’. Fans hoeven gelukkig niet te lang te wachten om hun favoriete karakters nog eens aan het werk te zien, want VTM heeft fantastisch nieuws te melden.

Afgelopen zaterdag gaven Raaf, Champignon en Tovenaar voor een laatste keer het beste van zichzelf in de finale. Niet Coely of Miguel Wiels, maar wel Aaron Blommaert werd gekroond tot de winnaar van 'The Masked Singer' 2023. VTM heeft nu leuk nieuws voor de fans die het programma al missen en bijna in een zwart gat vallen.

Vorige maand vond er in het Sportpaleis 'The Masked Singer in Concert' plaats. Een wervelend spektakel waarin verschillende karakters uit de voorbije drie seizoenen schitterden. De zender moet nu nog wat kwijt over die show. "Goed nieuws voor wie er niet bij kon zijn in het Sportpaleis. 'The Masked Singer in Concert' komt naar jouw tv", aldus VTM. Op zondag 14 mei om 19u55 zal het optreden uitgezonden worden.

Enthousiast

De fans van 'The Masked Singer' zijn alvast enorm blij met dit nieuws. “Super, dan kunnen de mensen die het niet meegemaakt hebben het toch nog ook nog kijken”, “Wauw, super”, “Nice”, “Opnemen die handel”, “Ik noteer het alvast en kijk er al naar uit”, “Ga zeker kijken”, “Zo leuk dat ze dit uitzenden, top” en “Geweldig”, reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws