Slecht nieuws over Francesco Planckaert: "Ik wist het meteen" Tv
Tv

Slecht nieuws over Francesco Planckaert: "Ik wist het meteen"

Slecht nieuws over Francesco Planckaert: "Ik wist het meteen"

Francesco Planckaert was zondag te zien in ‘Special Forces' op Eén. Helaas duurde zijn avontuur erg kort. Francesco blesseerde zich en moest afhaken.

De oudste zoon van Eddy Plankcaert was een van de kandidaten die de zwaarste training ter wereld aandurfde. Het avontuur was echter van korte duur. "Jezelf tot het uiterste drijven: dat sprak me enorm aan. Ik heb nergens schrik van. En daarnaast had ik op voorhand heel wat getraind. Ik was er zeker van dat ik het fysieke aspect eveneens zou aankunnen", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Francesco liep echter een schouderblessure op en moest het spel als eerste verlaten. “Je weet op voorhand dat er het een en andere kan mislopen. Maar dat ik na amper één dag al uit de ‘Special Forces'-opleiding zou worden geknikkerd: dat scenario was zelfs niet bij me opgekomen”, zucht hij.

“Ik vermoed dat ik wilde overcompenseren. Toen ik die eerste pijnscheut voelde, wist ik dat het niet meer in orde kwam", aldus Francesco. Einde avontuur, maar spijt van zijn deelname heeft Francesco allerminst.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws