Peter Bulckaen openhartig over zijn relatie met 'Familie'-collega Karen Damen: "Moet ik eerlijk toegeven" Tv
Tv

Peter Bulckaen openhartig over zijn relatie met 'Familie'-collega Karen Damen: "Moet ik eerlijk toegeven"

Peter Bulckaen openhartig over zijn relatie met 'Familie'-collega Karen Damen: "Moet ik eerlijk toegeven"

Peter Bulckaen (57) is inmiddels al vijftien jaar te zien in 'Familie' als Mathias Moelaert. Daarin vormt hij sinds een tijdje een koppel met Vanessa, vertolkt door Karen Damen. In Dag Allemaal vertelt de acteur nu meer over zijn relatie met zijn 'Familie'-tegenspeelster.

Intussen is het al vijftien jaar geleden dat Peter Bulckaen zijn intrede maakte in 'Familie' als Mathias Moelaert. Naar aanleiding van die heuglijke gebeurtenis kon Dag Allemaal hem strikken voor een uitgebreid interview. En daarin vertelt hij ook meer over zijn relatie met zijn 'Familie'-vrouw, Karen Damen.

Zo wordt hem gevraagd hoe het op de set klikt met Karen Damen. "Heel goed", aldus de acteur. "Als je veel scènes samen hebt, is het ook tof als je naast de set overeenkomt en dat is ook het geval", zegt Bulckaen. Hij heeft dan ook alleen maar positieve woorden voor zijn 'Familie'-tegenspeelster.

Knappe madam

"Karen is zo'n spontane madam. Ze is altijd zoals ze is, zo eerlijk en open als het maar kan. Daar zit geen verborgen kantje aan. Daar hou ik van", geeft hij toe. Hij vindt Karen trouwens ook al lang een zeer mooie verschijning. "Ik moet eerlijk toegeven: als papa en man voelde ik mij het meest aangetrokken tot de rosse van K3. Wat een knappe madam, nog steeds. En nu spelen we gewoon samen een koppel. Wie had dat ooit gedacht? Maar ik vind dat we een goede match zijn op televisie", besluit de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws